Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aflat in aceasta seara la Ploiesti, unde a participat la sedinta Biroului Politic Judetean. Crin Antonescu a venit sa discute situatia tensionata din organizatia PNL Prahova.
În urma discuțiilor din această seară, care au durat aproape 6 ore, Adrian Semcu a demisionat de la conducerea organizației județene.

Adrian Semcu: ”Decizia am luat-o eu personal, mi-am dat demisia de la șefia filialei Prahova pentru că am ajuns la concluzia că poate nu sunt cel potrivit pentru campania de anul viitor, care va solicita timp și nervi. Va fi un birou interimar, va fi ales un alt președinte, sunt convins că va fi unul mai tânăr și cu mai multă forță decât mine, pentru că va trebui să câștigăm alegerile în Prahova și în Ploiești. Mi-am dat demisia din mai multe motive personale, printre care și sănătatea. Viitorul Birou Județean va decide dacă voi rămâne în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Tot atunci vom decide și ce se va întâmpla cu Biroul Municipal, dar, cel mai probabil, acesta va fi dizolvat.”

Crin Antonescu: ”În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Adrian Semcu pentru activitatea sa în fruntea acestei organizații, pentru o perioadă extrem de îndelungată și grea. El va rămâne membru al conducerii centrale a PNL. După demisia președintelui, voi propune Consiliului Național al partidului din 19 sau 20 decembrie și dizolvarea actualului for și numirea unui nou președinte și a unui birou interimar mai restrâns, dar mai omogen și mai hotărât în lupta politică ce urmează. Eu am încredere că toți membrii PNL și conducătorii înțeleg că bătălia se dă împotriva unui partid-stat, PDL, care trebuie îndepărtat de la putere, pentru că este o amenințare la adresa societății.”