Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate întreruperi ale traficului rutier pe autostrăzi sau drumuri naţionale cauzate de producerea unor accidente grave de circulaţie.
Astăzi, până la ora 16.00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă se vor executa lucrări de reparaţii pe benzile întâi şi de urgenţă ale sensului de mers către Constanţa, în zona kilometrului 39+300.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza, să se asigure şi să se încadreze din timp pe banda rămasă liberă.
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, la kilometrul 8+696 metri, un pod este în lucru. Se circulă pe rute ocolitoare.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.
Preconizăm că din cauza numărului mare de autovehicule, în orele următoare se va circula îngreunat mai ales pe DN1, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. De aceea, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă dinspre Bucureşti către Braşov să urmeze ruta ocolitoare DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.