La data de 07.11.2011, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Vălenii de Munte au fost sesizaţi prin intermediul S.N.U.A.U. “112”, cu privire la faptul că un bărbat din Ceraşu a fost înjunghiat cu un cuţit de către C. Viorel, din localitate.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că în curtea unde a avut loc incidentul, la momentul producerii acestuia se aflau proprietarul şi C. Viorel, care venise să vadă un mânz. La un moment dat, în curte a venit şi partea vătămată, între el şi C. Viorel având loc discuţii contradictorii.
Proprietarul a intrat pentru câteva minute în locuinţă, iar la ieşire a observat că partea vătămată sângera şi acuza faptul că C. Viorel l-a înjunghiat cu un cuţit.
După incident, C. Viorel a fugit, nefiind găsit, deşi a fost căutat de poliţişti atât la domiciliu, cât şi în alte locuri pe care le frecventează.
Partea vătămată a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale fiind necesară intervenţia chirurgicală.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei de Poliţiei Rurală Nr. 12 Vălenii de Munte pentru depistarea suspectului şi luarea măsurilor legale.