În devansul etapei cu numărul zece a Ligii Naţionale la handbal masculin, CSM Ploieşti s-a deplasat în Harghita, pentru întâlnirea cu vicecampioana ţării – HC Odorhei. Ploieştenii şi-au continuat seria de jocuri bune, obţinând, surprinzător, un punct uriaş pe terenul formaţiei harghitene.
În prima parte a meciului, ploieştenii au menţinut echilibrul pe tabela de marcaj până la mijlocul reprizei, moment în care HC Odorhei a marcat de şase ori într-un interval de cinci minute, primind numai un singur gol, iar scorul devenea 10-5.
CSM a revenit, iar în minutul 23 s-a apropiat la trei goluri, scor 11-8, diferenţă care s-a menţinut până aproape de finalul reprizei. Gazdele au intrat, însă, la vestiare cu un avantaj de patru goluri, scor 15-11.
CSM Ploieşti a început extrem de bine partea secundă, reuşind în nouă minute un parţial de 7-4 şi s-a apropiat la un singur gol de Odorhei, scor 19-18. În continuare, ploieştenii au pus presiune pe vicecampioni, menţinându-se în plasa acestora.
Şi, chiar dacă gazdele s-au distanţat la două goluri cu trei minute înainte de final, CSM a abordat inteligent sfârşitul meciului. S-a apărat bine, a reuşit să egaleze, iar la ultima fază a partidei a fost chiar aproape de o surpriză uriaşă. Dar, în cele din urmă, partida s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 27-27.
Acesta este cel de-al treilea meci consecutiv fără înfrângere pentru CSM, care arată o cu totul altă determinare după reluarea Ligii Naţionale.