Contractul dintre primaria Ploiesti si societatea comerciala Nabo Grup, cea care a administrat Oborul din Ploiesti in ultimii 10 ani, a expirat ieri. Cum contractul nu a mai fost prelungit, reprezentantii municipalitatii s-au grabit sa treaca Oborul in administrarea SC Hale si Piete pentru ca apoi sa fie inchiriat unei alte societati. Desi au avut o saptamana sa redacteze proiectul de hotarare, functionarii primariei au reusit sa-l faca atat de prost incat nu se intelegea nimic din text, iar unele notiuni erau gresit folosite. Desi opozitia a cerut amanarea sedintei, reprezentantii PDL au insistat ca este urgent ca proiectul sa fie votat astazi. In caz contrar, in week-end-ul viitor Oborul ar trebui sa ramana inchis pentru ca nu poate functiona in conditii de legalitate.
Abia dupa aproape o ora documentul a fost gata, iar consilierii au aprobat trecerea gestiunii la Hale si Piete. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie organizata o licitatie pentru inchirierea spatiilor comerciale din Oborul ploiestean.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla urmărind Știrile Prahova TV din această seară, de la ora 19:30 sau 23:00.