În cadrul şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Local Ploieşti primarul municipiului a supus aprobării un proiect de hotărâre prin care interzice accesul şi circulaţia căruţelor în Ploieşti. O astfel de hotărâre, prin care Politia Locală putea să-i amendeze pe căruţaşi, a existat, însă, şi până acum. Şi totuşi problema căruţelor care circulă chiar şi pe arterele principale din Ploieşti nu a putut fi rezolvată.
Proiectul a trecut cu voturile consilierilor PDL şi PNL. Astfel, de acum înainte pe raza municipiului Ploieşti nu mai are voie să circule nicio căruţă şi niciun vehicul tras sau împins cu mâna. În caz contrar, căruţaşii vor primi amenzi între 500 şi 1000 de lei, iar persoanele care transportă în căruţuri deşeuri vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 1000 şi 1500 de lei. Pe lângă amenzi se va aplica şi sancţiunea complementară a confiscării vehiculelor folosite pentru săvăşirea faptei.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.