– 07.11.2011, ora 17:22 – incendiu anexă gospodărească în comuna Cocorăştii Mislii
În comuna Cocorăşii Mislii, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietar M. Ştefan.
Au ars: anexa gospodărească construită din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp şi deşeuri menajere pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.000 lei.
Cauza probabilă: jar sau scântei –depozitarea cenuşei şi jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.
Nu s-au înregistrat victime.

– 07.03.2011, ora 17:51 – incendiu vegetaţie uscată în comuna Tomşani
În comuna Tomşani, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, proprietar Consiliul Local Tomşani.
A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha.

– 07.11.2011, ora 21:31 – incendiu anexă gospodărească în comuna Poiana Câmpina
În comuna Poiana Câmpina, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietar C. Ion.
Au ars: anexa gospodărească construită din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, obiecte de uz casnic şi gospodăresc şi aproximativ 5 tone furaje.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 400.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.
Nu s-au înregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit în 17 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.