INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate probleme majore de fluenţă a circulaţiei rutiere pe drumurile naţionale şi autostrăzi, nici artere blocate din cauza vreunui eveniment rutier.
Precizăm totodată că pe DN6, pe segmentul cuprins între localităţile Timişoara şi Becicherecu Mic, din cauza surpării unei porţiuni dintr-un podeţ situat la kilometrul 560+280 de metri, se circulă îngreunat.
Lucrările care se execută la separatoarele de sensuri de pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti au fost întrerupte de astăzi, de la ora 12.00, până luni, la ora 06.00. Reamintim că pe toată durata lunii octombrie, între kilometrii 58 şi 66, circulaţia este afectată pe benzile numărul 2 ale ambelor sensuri de deplasare, din cauza acestor lucrări.
Traficul auto pe DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară normal. Dacă în orele următoare acest tronson se va aglomera, automobiliştii pot ca din Ploieşti să se îndrepte către Braşov prin localităţile Vălenii de Munte, Cheia şi Săcele, pe DN1A.
Potrivit meteorologilor, în acest weekend vremea se va răci. Va ploua în unele zone ale ţării. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, conducătorii auto trebuie să se asigure temeinic la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers, să circule cu viteză moderată, adaptată stării suprafeţei carosabile, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele dinainte şi să utilizeze luminile de întâlnire şi ziua, pe toate categoriile de drumuri, pentru ca autovehiculele să fie mai uşor vizibile în trafic.