Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12:00) nu sunt semnalate întreruperi ale traficului rutier pe autostrăzi sau drumuri naţionale, ca urmare a unor accidente de circulaţie.
În judeţul Constanţa, pe raza municipiului Cernavodă se circulă cu viteză redusă, din cauza devierii traficului de pe DN22C care este închis pentru lucrări între kilometrii 0 şi 4+100 metri. Le recomandăm conducătorilor auto să utilizeze rutele ocolitoare prin Hârşova – DN2A sau prin Ostrov – DN3 (unde se traversează Dunărea cu bacul).
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, sunt în derulare lucrări de modernizare. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
În judeţul Argeş, în localitatea Valea Ursului, comuna Bascov, pe DN7, la kilometrul 120+650 metri, există o trecere la nivel cu calea ferată unde, din cauza unei mici diferenţe de nivel dintre şine şi partea carosabilă, conducătorii auto reduc viteza şi ca urmare a acestui fapt, în zonă se formează coloane de autovehicule.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, se execută lucrări la un pod, la kilometrul 8+696 metri. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone circulă pe o variantă locală, iar traficul greu de pe ruta Bălăuşeri – Sovata – Gheorgheni (DN13A – DN13B) se desfăşoară deviat, pe DN15, prin Reghin şi Topliţa.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de întreţinere la separatoarele de sensuri (din beton). Între kilometrii 58 şi 66 este afectată circulaţia autovehiculelor pe benzile numărul doi ale ambelor sensuri de deplasare. În zilele de weekend lucrările sunt sistate. De asemenea, până în data de 15 noiembrie 2011 se vor executa lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti. Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe benzile care nu sunt afectate de lucrări.