Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate probleme deosebite de fluenţă a circulaţiei rutiere pe drumurile naţionale şi autostrăzi sau artere blocate din cauza vreunui eveniment rutier.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de întreţinere la separatoarele de sensuri. Din acest motiv, între kilometrii 58 şi 66 este uşor afectată circulaţia autovehiculelor pe benzile numărul doi ale ambelor sensuri de deplasare. De asemenea, până în data de 15 noiembrie a.c., se vor executa lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.
Tot pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza unor lucrări care se execută la pasarela de la intrarea în Predeal dinspre Azuga, la kilometrul 140, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ în ambele sensuri.
Astăzi, până în jurul orei 16.00, pe autostrada A1, pe sensul Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 41 şi 42 metri se va circula doar pe banda numărul doi, din cauza executării unor lucrări la carosabil. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să îşi sporească prudenţa, să reducă viteza şi să se asigure la schimbarea benzii de rulare.
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, sunt în derulare lucrări de modernizare. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, se execută lucrări la un pod, la kilometrul 8+696 metri. Se circulă pe rute ocolitoare.