Momente incredibile la Ploieşti, în timpul partidei Petrolul – Steaua. În finalul primei reprize, la scorul de 1-0, un fan al gazdelor a intrat pe teren şi l-a lovit pe George Galamaz in tampla, acesta fiind inlocuit. Jucătorii Stelei au reacţionat imediat şi l-au lovit violent pe suporterul intrat pe gazon. Acesta a fost pus la pământ şi bătut cu picioarele de Novak Martinovic şi Răzvan Stanca. Forţele de ordine au intervenit şi l-au scos pe suporter de pe teren, după care centralul Robert Dumitru i-a eliminat pe cei doi stelişti de pe teren pentru gesturile violente.
Imediat după reluare, Mihai Costea a marcat pentru 2-0, din penalty, însă partida a fost din nou întreruptă, după ce Ciprian Tătăruşanu a căzut răpus la pământ, acuzând o lovitură. Centralul Robert Dumitru s-a sfătuit cu observatorul partidei şi a decis ca cele două echipe să intre la cabine.

Update 1: Potrivit gsp.ro, Galamaz a fost transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti. A suferit o fractură de os zigomatic. Tătăruşanu a suferit arsuri pe spate.

Update 2: Meciul a fost suspendat!

Update 3: Suporterul care l-a lovit pe Galamaz se numește Ștefan Dragos Enache. El este interogat de Politie, la această oră.

Sursa foto: gsp.ro