Astazi, reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, ai Consiliului Judeţean Prahova, împreună cu preşedintele administraţiei judeţene Mircea Cosma, şi membri ai Organizaţiei de Tineret Prahova a PSD, au plantat 90 de pomi fructiferi la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din comuna Puchenii Mari.
,,Aceasta este o acţiune de suflet pe care am intitulat-o ,,Un copil, o casă, un pom’’ şi pe care am programat-o la finalul seriei de manifestări desfăşurate cu ocazia aniversării a 14 ani de la înfiinţarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Practic, pe o suprafaţă necultivată de 1500 mp din curtea unităţii s-au plantat 90 de pomi fructiferi – meri, peri, caişi, cireşi, pruni’’, a declarat Vasilica Florea, directorul executiv al DGASPC Prahova.
Potrivit acesteia, la eveniment au participat 60 de angajaţi ai DGASPC, precum şi elevi ai clasei a-III-a A ai Şcolii ,,Grigore Moisil’’ din Ploieşti, care la sfârşitul acţiunii au susţinut un program artistic.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla din editia tiparita a ziarului Prahova, de maine, 25 octombrie.