Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de N. Gheorghe şi N. Adrian, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi fals. În luna decembrie 2005, aceştia au solicitat şi obţinut mai multe credite bancare, folosidu-se de documente false. Prejudiciul cauzat de ei este de 25.813 lei. C. Gheorghe, din Ploieşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, întrucât în cursul lunii ianuarie 2010, în calitate de administrator al al unei societăţi comerciale a emis către un agent economic, trei file C.E.C. în valoare de 54.058 lei, fără a avea disponibil în cont. Prejudiciul a fost recuperate parţial, respectiv 35.000 lei.
Urmărirea penală a fost începută şi faţă de F. Teodor, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
În perioada martie – mai 2011, el a reţinut şi nu a virat la bugetul de stat impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă în sumă de 67.519 lei, prejudiciu recuperat integral.
M. Daniela, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, întrucât a achiziţionat în perioada ianuarie-februarie 2008 diverse produse pentru care a garantat cu file C.E.C. fără a avea disponibil în conturile societăţii.
Prejudiciul astfel cauzat este în valoare de 69.378 lei .
Poliţiştii Biroului 3 din cadrul Servciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de trei administratori ai unor societăţi comerciale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de veaziune fiscală.
Adminstratorii respectivi au prejudicat bugetul consolidat al statului prin faptul că au reţinut şi nu au virat obligaţiile fiscale cu reţinere la sursă, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 18.000 lei.