In stilul caracteristic, PDL fura informatii de la adversarii politici pentru a le folosi in scop personal. Exempul elocvent fiind chiar conferinta de presa organizata in graba astazi de pedelisti, cu o ora inainte de conferinta senatorului PSD, Iulian Badescu, anuntata inca de ieri. Culmea coincidentei, temele cu care primarul Andrei Vlosevici si Presedinta Camerei Depiutatilor s-au prezentat in fata jurnalistilor, au fost trase la indigo cu subiectele pregatite de senatorul Badescu. Poluarea ploiestiului a devenit brusc un subiect extrem de important pentru Volosevici, desi scandalul este vechi iar pana acum primarul nu s-a sinchisit sa ia nici o masura in acest sens.
Problema poluarii a intrat insa demult in atentia Partidului Social Democrat Prahova. Presedintele filialei PSD Ploiesti, Ion Eparu, a anuntat cu doua saptamanai in urma intentia partidului de a solutiona problema noxelor din Ploiesti. Pentru asta, senatorul PSD Iulian Badescu a pregatit o petitie prin care ploiestenii pot solicita premierului si ministrului mediului sa li se respecte dreptul de a trai intr-un mediu sanatos.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.