La obisnuita conferinta de presa organizata inaintea partidei de la Brasov, tehnicianul echipei Petrolul, Valeriu Rachita, era inca sub influenta meciului pierdut cu Ceahlaul Piatra Neamt. „Din pacate, jucatorii nu au inteles semnalul tras inaintea partidei cu Ceahlaul si rezultatul s-a vazut. Cel mai mult ma doare faptul ca am avut o prestatie modesta”, a declarat Rachita, spunand si care au fost masurile luate: Komazec, Borza si Buhusi au primit sanctiuni individuale, in timp ce mai multi jucatori au incasat un ultim avertisment.
In ceea ce priveste meciul de maine, de la Brasov, Rachita a adaugat: „Ne asteapta un meci dificil, dar daca vom reusi sa-i blocam pe Chipciu si Cristescu atunci, cu siguranta, ne vom intoarce cu un punct. De astazi (n.n. – ieri), echipa a intrat in cantonament, iar lotul cu care voi aborda partida va suferi unele modificari. Astfel, in locul lui R. Barbu, Komazec, Borza si Buhusi au fost convocati Apostu, Melinte, Tudor si Milea. In ceea ce priveste meciul de cupa cu Concordia Chiajna (n.n.-de marti 20 octombrie, 16.30, la Strejnic), Rachita a spus ca va folosi cel mai bun „11” posibil, obiectivul fiind calificarea in faza superioara a competitiei.
Acelasi tehnician a lasat sa se inteleaga faptul ca, in cel mai scurt timp, se va face o analiza a lotului de jucatori, iar cine nu va rezista presiunii – va pleca. La capitolul sosiri, la inceputul saptamanii este asteptat un fotbalist din strainatate, Rachita nedorind sa faca mai multe precizari in acest sens.
Meciul FC Brasov – Petrolul Ploiesti are loc maine, de la ora 21.30, pe Stadionul „Tineretul”.
Cristi DAMIAN