* Din pricina executării unor lucrări de asfaltare, circulaţia rutieră pe DN1 este oprită la kilometrul 232+700, la intrarea în Făgăraş dinspre Braşov( în judeţul Braşov). Se preconizează că reparaţiile vor fi terminate în jurul orei 15.00. Până atunci, conducătorii auto circulă pe centura municipiului Făgăraş.
* În judeţul Bihor, până joi, 6 octombrie a.c., ora 13.00, traficul rutier este întrerupt pe DN19E, la Biharia, de la intersecţia cu DN19( kilometrul 0) până la kilometrul 2, în vederea executării unor lucrări de modernizare şi de amenajare a unei noi intersecţii cu sens giratoriu. DN19E este un drum naţional secundar( fostul DJ191), care leagă localităţile Biharia, Cauaceu, Sălard şi Chiribiş. Ruta ocolitoare este: DJ 767F Cauaceu – Paleu – Oradea. De asemenea, de la Oradea către localitatea Chiribiş se poate urma ruta DN19 Oradea – Biharia – Săcueni, DN19B Săcueni – Marghita – Chiribiş.
* Informăm că astăzi, începând cu ora 17.00, un transport agabaritic format din două autocamioane, ambele având lăţimea de 8,5 metri, se va deplasa pe ruta: Brăila – DN2B – Ianca – Făurei – Buzău – DN1B – Ploieşti – DN1A – Vălenii de Munte – Braşov. De asemenea, mâine, 30 septembrie 2011, începând cu ora 04.00, un transport agabaritic format din două autocamionane, având lăţimea de 7,5, respectiv 7,8 metri, se va deplasa pe ruta: Bucureşti IMGB – Autostrada A2 – Drajna – Slobozia – Hârşova – Ovidiu – Constanţa Port. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.
* Precizăm că pe Autostrada A1 circulaţia rutieră a revenit la normal. Amintim că, din cauza fumului degajat de un incendiu de vegetaţie, izbucnit în proximitatea acestei artere rutiere, traficul auto s-a desfăşurat( timp de jumătate de oră) uşor îngreunat la kilometrul 62, pe sensul către Capitală.
Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă la volan şi să nu uite că viteza ucide.