Petrolistii au incheiat saptamana cu un joc in familie, desfasurat in aceasta dimineata la baza de la Crangul lui Bot. Valeriu Rachita a impartit in doua lotul de care a dispus, comandand un meci intins pe durata a circa 50 de minute, timp in care s-a marcat un singur gol, avandu-l ca autor pe Komazec. Dupa antrenamentul de dimineata, „lupii” au primit liber pana marti, atunci cand isi vor relua pregatirile in vederea confruntarii cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Fundasul central Enes Sipovic a evoluat toate cele 90 de minute ale intalnirii pe care nationala „U21” a Bosniei a disputat-o, aseara, in Belarus. Partida a contat pentru preliminariile Campionatului European de tineret si s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Aflat sub contract pentru urmatorii doi ani cu FC Petrolul Ploiesti, fundasul lateral Laurentiu Petean va fi imprumutat, pana la finalul actualei stagiuni, la divizionara secunda Sageata Navodari. Totodata, juniorul Catalin Crosman va merge, pana la vara, la formatia de liga a III-a Prahova Tomsani, tot acolo unde vor ajunge si doi dintre jucatorii de la echipa a doua, Alberto Gheorghe si Alexandru Alangescu.

www.fcpetrolul.ro