Echipa masculină de handbal CSM Ploiești a pierdut meciul disputat în deplasare la București, cu formația CSM din localitate, în cadrul etapei a patra a Ligii Naționale. Gruparea ploieșteană a început bine partida, conducând în minutul 13 cu 6-4. A urmat o perioadă mai slabă pentru CSM Ploiești, care s-au blocat în apărarea bine închisă a echipei gazdă.
Bucureștenii au profitat de lipsa de inspirație în atact a ploieștenilor și s-au distanțat la pauză la 16-10.

În partea secundă, ploieștenii au încercat să revină, marcând de două ori consecutiv. Însă, nu au reușit să reintre în joc, diferența menținându-se la patru goluri, până spre mijlocul reprizei. În acel moment, bucureștenii au dat lovitura finală, distanțându-se la șapte-opt goluri. Ploieștenii nu au mai avut de făcut decât să încerce să limiteze proporțiile scorului, iar pe final au mai reușit să se apropie prin golurile marcate de Narcis Zamfir.
Scorul final a fost de 28-23 pentru CSM București.
De remarcat că în jocul echipei ploieștene s-a putut observa absența extremei Marius Mihoci și a conducătorului de joc Alexandru Dimache, care s-au accidentat după partida de la Satu Mare.

Lucian Nicolae: ”Am jucat rău. Nu am profitat de superioritatea avută la un moment dat, am ratat mult și nici apărarea nu a funcționat la parametri normali. Totuși, trebuie remarcat faptul că nu am avut efectivul complet, dar asta nu trebuie să ne scuze jocul prestat în această partidă”.

Marian Duțu: ”Am murit frumos. Ne-am luptat și asta am dovedit-o la fiecare meci. Acum, ne-am blocat la un anumit moment, iar apoi nu am știut să profităm de șansele avute de a ne apropia, CSM profitând la maximum de asta. Dar, trebuie să recunoaștem că CSM București este o echipă bună, care are șanse să termine între primele cinci în campionat”.