După două eşecuri consecutive, Petrolul speră ca revenirea pe „Ilie Oană” să coincidă cu un rezultat pozitiv. Trupa lui Valeriu Răchită va avea o misiune dificilă în prima partidă oficială de pe noua arenă, atâta vreme cât va da piept cu lidera la zi a Ligii I, Dinamo Bucureşti, într-o confruntare ce se va disputa astăzi, de la ora 21.30(in direct pe Digi Sport). Pentru această confruntare, Vivi Răchită nu va putea conta pe serviciile lui Aleksandar Stojimirovic, suspendat pentru acumularea a patru cartonaşe galbene, în vreme ce Nenad Djurovic este, în continuare, indisponibil din cauza accidentării suferite în debutul campionatului.

Partida dintre FC Petrolul şi Dinamo va fi arbitrată de către o brigadă alcătuită din Istvan Kovacs (Carei) – Sebastian Stoianov (Constanţa) şi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea), iar ca observatori au fost delegaţi Dan Dragoş Crăciun (Cluj Napoca) şi Gheorghe Nedelescu (Craiova).

FC PETROLUL PLOIEŞTI FACE UN APEL CĂTRE SPECTATORII CARE ŞI-AU PROCURAT BILETE PENTRU CONFRUNTAREA CU DINAMO SĂ VINĂ LA STADION DIN TIMP PENTRU A FI EVITATĂ AGLOMERAŢIA ÎN JURUL ARENEI ŞI LA TURNICHEŢI.

www.fcpetrolul.ro