Campioanele editiei trecute a Ligii a II-a isi dau intalnire, diseara, de la ora 19:00, la Buzau, intr-un veritabil derbi al nou-promovatelor. Asta si pentru ca Petrolul si Ceahlaul au demonstrat, in debutul sezonului, ca nu au ajuns intamplator in primul esalon, ploiestenii adunand sapte puncte dupa cinci etape infernale, iar nemtenii cu doua mai putin.
Tocmai gratie bilantului peste asteptari, Petrolul este considerata favorita in aceasta intalnire, lucru care, insa, ii da cele mai mari batai de cap lui Valeriu Rachita.
Petrolistii au intrat in cantonament de sambata, la Crangul lui Bot, cu un lot ce n-a suferit vreo modificare fata de precedenta confruntare, cea cu Concordia Chiajna. Ca si atunci, au ramas pe dinafara Bogdan Apostu (suspendat), Ciprian Milea, Mihai Tudor, Nicolae Mitea, Marko Campar, Sorin Busu, Cristian Melinte si Nenad Djurovic (accidentat).
Intalnirea de la Buzau va incepe la ora 19.00, va fi transmisă de Dolce Sport, si va fi condusa de catre o brigada alcatuita din Marius Avram (Bucuresti) – Aurel Onita (Constanta) si Mircea Orbulet (Bucuresti), observatori fiind Cornel Fecioru (Bucuresti) si Mircea Cezar Ionescu (Bucuresti).

www.fcpetrolul.ro