În perioada 14 – 18 septembrie 2011, în orașul Slănic Prahova, Clubul Studențesc Liberal Prahova, în parteneriat cu Cluburile Studențești Liberale România, organizează ediția a VII-a a Școlii Politice Naționale „I.C. Brătianu”.
Tema acestei ediții este „Managementul campaniei electorale” și are ca scop găsirea de noi metode de abordare a strategiilor de campanie pentru obținerea unui procentaj mai bun. În acest sens, cei 50 de participanți din toate filialele CSL din țară vor participa la discuții, comparații și dezbateri pe campaniile de ieri, de azi și de mâine pentru a se pregăti continuu pentru anul electoral 2012. Pentru realizarea acestor obiective, vor fi organizate sesiuni de teorie susținute de traineri specializați, workshop-uri pentru fixarea cunoștințelor acumulate, precum și discuții și dezbateri pe temă în compania unor personalități liberale.
Alături de oficialitățile locale, precum Adrian Semcu – președintele PNL Prahova și vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Cătălina Bozianu – președinte PNL Ploiești și viceprimar al municipiului Ploiești și Radu Simionescu – membru al Biroului National de Coordonare al Cluburilor Studentesti Liberale, la eveniment vor mai participa și Mircea Ionescu-Quintus – președintele de onoare al Partidului Național Liberal, Varujan Vosganian – senator PNL de Iași, Teodor Meleșcanu – senator PNL de Prahova, Grațiela Gavrilescu – deputat PNL de Prahova, Florin Alexe – președintele Tineretului Național Liberal și alții.
În cadrul evenimentului, va avea loc și ședința ordinară a Biroului Național de Coordonare al CSL România ce are ca scop stabilirea și pregătirea următoarelor proiecte ale studenților liberali.