Marius Frumuzache, barbatul care in decursul unui an a incercat sa violeze trei fetite de aproximativ 10 ani, iar pe ultima dintre ele a si reusit sa o siluiasca, a ajuns astazi in fata instantei. Frumuzache nu a raspuns la nici una dintre intrebarile jurnalistilor. A afisat un aer linistit si nu si-a ferit nici o clipa fata. Ajuns in fata judecatorului cel acuzat de viol a spus ca nu isi recunoaste faptele. Avocatul care il apara pe Frumuzache a cerut instantei sa inlocuiasca detentia inculpatului cu internarea intr-un spital de neuropsihiatrie. Apararea sustine ca tanarul a fost molestat in copilarie de catre bunicul patern, iar tatal violatorului sufera de schizofrenie.
Procesul a fost amanat pentru ca nu toate partile implicate s-au prezentat la prima infatisare.
Urmatorul termen in proces a fost stabilit pentru data de 11 octombrie. Maine dimineata insa, Frumuzache va afla decizia instantei cu privire la inlocuirea detentiei cu internarea intr-un ospiciu.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla urmărind Știrile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.