Antrenorul Asesoftului, Vladimir Arnautovic, a folosit, în acest meci, 8 jucători, printre care și Vlahovic, care nu a evoluat în partida de ieri, cu Fortress Kornmed, după problemele medicale avute în prima partidă din turneul de la Tg. Mureș.
Jucătorii Otopeniului au avut o evoluție foarte bună la linia de 3 puncte, de unde au marcat de 10 ori. De cealaltă parte, Asesoft a avut procentaje de 57% la 2 puncte, 33% la 3 puncte și 18% la libere.
Ploieștenii au mai avut 30 de recuperări, 9 intercepții, dar și 20 de mingi pierdute.
Burlacu a marcat 27 de puncte și a recuperat 9 mingi, Dzambic și Vlahovic au reușit câte 13 puncte, dar au și pierdut, împreună, 11 mingi. Căpușan, care a jucat 35 de minute, după ce fusese menajat de Arnautovic în meciul de ieri, a marcat 12 puncte. Tot atâtea a reușit și Jones, care și-a mai trecut în cont și 7 recuperări. Albijanic a înscris 9 puncte și Szijarto 2. A mai jucat Negoițescu, care și-a trecut în cont o intercepție.
Meciul a fost unul spectaculos, care a avut câteva dueluri interesante, printer care și cel dintre Burlacu și Țibârnă.
În primul meci al turneului amical de la Pitești, Otopeniul s-a impus în fața celor de la CSM București, echipă pe care Asesoft o va întâlni mâine.

www.csuasesoft.ro