Chiar dacă mai sunt trei luni până la sosirea sărbătorilor de iarnă, agenţiile de turism au pus deja în vânzare biletele pentru sejururi de neuitat, atât în ţară cât şi în străinătate. Mai mult decât atât, cei care se vor grăbi să-şi rezerve biletele încă de pe acum vor beneficia de reduceri de peste 20%.
”Ofertele pe care le avem în prezent, atât pentru sejururi în ţară, cât şi în străinătate, variază undeva între 500 de euro şi 2000 de euro de persoană, pentru 7 zile, 6 nopţi de cazare la hoteluri de patru stele, multe dintre oferte având diverse facilităţi incluse în preţ: fie acces gratuit la SPA, fie transport gratuit la pârtii, plimbări cu sania. Persoanele care rezervă din timp biletele beneficiază de reduceri de aproximativ 20%’’, a declarat Oana Stoica, reprezentanta unei agenţii din Ploieşti.
Un sejur de 7 zile la Predeal, la un hotel de patru stele, pentru o persoană costă 22 de milioane de lei vechi, în timp ce în Austria un sejur tot de şapte zile, la un hotel de patru stele pentru o persoană se ridică la 500 de euro. O vacanţă de neuitat în Egipt, la un hotel de patru stele, şapte nopţi, all inclusive plus masă festivă, ajunge în perioada sărbătorilor de iarnă la 800 de euro de persoană. Ceva mai scump, de Crăciun, este de pildă un sejur mai exotic în insulele Mauritius – hotel patru stele, 7 nopţi, all inclusive plus bilet de avion – unde preţul urcă la 2800 de euro de persoană.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla in editia de maine, 29 septembrie, a ziarului Prahova.