Sambata, la Poiana Brasov, Clubul Sportiv Cibo Brasov, Directia Judeteana de Sport si Tineret Brasov, in colaborare cu Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, au organizat a doua editie a competitiei de mountain bike cross-country Trofeul Tampa. Intrecerea s-a derulat pe traseul de ciclocros din Poiana Mica, atat la masculin, cat si la feminin, pentru categoriile amatori (juniori pana la 18 ani, seniori si master – peste 35 de ani) si legitimati (juniori, tineret, elite si master barbati).
La concurs au fost prezenti si cinci sportivi de la clubul Conpet Ploiesti, pregatiti de antrenorii Eugen Dulgheru si Cornel Popa. La categoria amatori, reprezentantul gruparii ploiestene, Gabriel Daitoiu, a reusit sa-si adjudece victoria, acesta fiind castigator si la prima editie a Trofeului Tampa, disputata anul trecut. Pe locul al treilea s-a situat un alt sportiv de la Conpet Ploiesti – Nicusor Panaitescu.
La categoria ciclistilor legitimati, ploiesteanul Adrian Nitu, vicecampion national la cross-country, a sosit pe locul al doilea, in urma lui Eduard Grosu, de la CS Torpedo Zarnesti.
La finalul saptamanii, principalii sportivi ai clubului ploiestean vor fi prezenti la startul celei de-a saptea editii a competitiei Banat Mountain Bike Maraton, care se va desfasura la Garana, in apropiere de Resita, la poalele muntelui Semenic.
De asemenea, dupa cum ne-a precizat unul dintre antrenorii echipei ploiestene, Cornel Popa, clubul prahovean se pregateste sa organizeze Cupa Conpet, aceasta fiind programata in octombrie. In momentul de fata, conducerea formatiei se afla la stadiul stabilirii traseului pentru competitie.
Petre APOSTOL