Suspectul in cazul accidentului petrecut luni, 25 iulie a.c., in cartierul Mihai Bravu din Ploiesti, in urma caruia au fost ranite 10 persoane, a fost prins.
Dupa cum ne-a declarat ieri inspectorul principal Vasile Baciu, din cadrul Politiei Rutiere Ploiesti, acesta se numeste Costin Sorin Alexandru Ilie, are 22 de ani si a fost gasit pe Litoral (statiunea Eforie Nord). Potrivit interlocutorului nostru, suspectul a mai avut un dosar penal pentru conducere fara permis. Ieri, a fost prezentat Parchetului, fiind audiat de catre un procuror.
Reamintim ca, in dupa-amiaza zilei de luni, 25 iulie a.c., in jurul orei 15,15, acesta, aflat la volanul unui BMW, a intrat fara sa se asigure in intersectia strazilor Gradinari cu Mihai Bravu (Cartierul Mihai Bravu), lovind mai intai din spate un Ford Fiesta, si, mai apoi, un microbuz in care se aflau 19 calatori, care circula regulamentar pe ruta Ploiesti – Draganesti. In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat, iar 10 calatori, printre care si un tanar de 17 ani, au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti cu diverse leziuni. Soferul BMW-ului a fugit de la locul accidentului.
(F.T.)