Formația Astra Ploiești a terminat la egalitate, 0-0, partida disputată sâmbătă seară, pe teren propriu, împotriva Universității Cluj. Meciul a fost mai mult unul de luptă, ocaziile importante fiind rare. Păcurar a ratat cea mai importantă a primei jumătăți, când a tras din 8 metri, dar mingea a fost deviată în corner. În ultimele minute ale reprizei de debut, clujenii au rămas în 10 oameni, după ce Boştină a intrat extrem de dur la Seto, cu talpa pe tibie şi a văzut direct cartonaşul roşu. Jucătorul Astrei nu a mai evoluat în această întâlnire.
Astra a fost echipa mai periculoasă în partea a doua, pe fondul superiorităţii numerice. Goian și Bruno Miguel au fost aproape de împinge mingea în poartă.
În minutul 92, Astra a avut o nouă ocazie mare. Bruno Miguel a reluat puţin peste o centrare venită de pe partea stângă. Fundaşui ploieştenilor a rămas însă întins pe gazon, după ce s-a ciocnit cu un adversar și și-a spart arcada.

În urma acestui rezultat, Astra adună 7 puncte, pentru locul al 8-lea. În etapa viitoare, elevii lui Șumudică se deplasează la Târgu Mureș.