Mike Jones, unul dintre cei mai spectaculoşi baschetbalişti care a îmbrăcat tricoul alb-albastru, se întoarce la Ploieşti. Jucătorul de peste Ocean în vârstă de 27 de ani a ajuns la un acord pe un sezon cu vicecampioana României şi, spune el, este pregătit să ajute formaţia ploieşteană să reînnoade şirul succeselor.
Cariera fostei vedete a Universităţii Maryland a cunoscut o traiectorie cu multe suişuri şi coborâşuri după plecarea de la Asesoft, în vara lui 2009. Pe atunci câştigător al eventului campionat – cupă, Jones avea să-şi continue aventura în Argentina, la Penarol Mar del Plata, formaţie alături de care avea să câştige Apertura. A doua parte a sezonului 2009-2010 l-a găsit pe Jones în tricoul celor de la Gimnasia Rivadavia, însă problemele de abia acum aveau să înceapă.
Grav accidentat la genunchi, americanul a stat o bună perioadă departe de terenul de baschet, revenirea sa pe parchet producându-se în aprilie 2011, Jones dând curs ofertei din Venezuela, de la Guaiqueries de Margarita. Întoarcerea lui Mike Jones la CSU Asesoft se produce într-un moment în care baschetbalistul de peste Ocean a primit răspunsul favorabil al medicilor de a-şi continua cariera.

www.csuasesoft.ro.