Un proiect realizat cu sprijinul companiei TACONE (www.magazinuldeacoperisuri.ro)

Pe 15 august, de ziua comunei Brazi, CSU Asesoft va susține, în satul Negoiești, o acțiune de promovare a baschetului și a mutării echipei în Sala Sporturilor Brazi, pentru sezonul 2011-2012. Cătălin Burlacu & Co. vor sta de vorbă cu 150 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, le vor fi antrenori pentru un mini-antrenament, iar apoi vor avea loc concursuri de aruncări libere, cei mai buni 50 de participanți urmând să fie premiați cu câte un tricou de joc original CSU Asesoft (https://shop.csuasesoft.ro). De asemenea, toți copiii vor primi cadou câte o șapcă purtând logoul TACONE.

Pe terenul de sport al școlii din Negoiești se vor monta două panouri de baschet. Copiilor li se vor prezenta, pe scurt, câteva noțiuni elementare despre jocul de baschet, despre CSU Asesoft și despre ce vor putea vedea pe viu, începând din toamnă, chiar la ei în localitate. Această introducere va fi făcută de către șase membrii ai echipei Asesoft, căpitanul Cătălin Burlacu, cel mai bun jucător român al momentului, Levente Szijarto, cel mai titrat jucător din lotul lui CSU, tinerii Vlad Negoițescu și Vlad Dumitrescu, coordonatorul Academiei de Baschet CSU Asesoft, Sorin Hartman, și președintele executiv al echipei, Ionuț Georgescu.

Copiii vor fi implicați într-un mini-antrenament alături de jucători și antrenor, aceștia urmând să îi învețe elementele de bază: dribligul, pasa și aruncarea la coș. După această „încălzire”, vor începe concursurile. Cei mici vor fi împărțiți în două grupe, fiecare la câte un panou. Așezați în rând, fiecare va avea dreptul să arunce o dată la coș, de la linia de libere. Vor fi premiați cu câte un tricou original de baschet personalizat primii 50 de marcatori. Aceștia, dar și toți ceilalți participanți, vor mai primi câte o șapcă personalizată cu TACONE (www.magazinuldeacoperisuri.ro).

Premierea va fi făcută de jucători, reprezentanții TACONE și oficialități locale și va fi urmată de o sesiune de poze și autografe. Distracția va continua, cei prezenți având ”verde” la baschet!

Prin această acțiune, cea mai titrată echipă de baschet a ultimului deceniu,
CSU Asesoft, Primăria Brazi și compania TACONE doresc să atragă tinerii din raza comunei către baschet, respectiv să-i invite pe cei mici la meciurile jucate de alb-albaștrii în acest sezon.
Cum la acțiunea ”Baschetbaliștii de azi, campionii de mâine” vor fi prezenți și antrenorii Vladimir Arnautovic, Sorin Hartman și Cornel Alecu, nu ar fi exclus ca, după premiere, câțiva puști să aibă șansa de a fi cooptați la Academia de Baschet CSU Asesoft.