Chimia Brazi – Farul Constanta 3-3 (2-2)

Stadion: „Chimia”, Brazi. Spectatori: circa 50. Au marcat: Visan (2, 39), Arnautu (70)/Patulea (37), Nicolau (42), Oprea (83).
Chimia: Gheorghe – Dinu, Ciobanu, Neagu, Irimescu – Vlad, Minciuna, Bencea, Nastase – Visan, Arnautu. Au mai jucat: Starpici, Francu, Munteanu, Butufei, L.Radu. Antrenor: Razvan Vlad.
Farul: Cernea – Zidaroiu, Nicolau, L. Stefan, Epure – Husseim, Stefoi, Sascau, Lupu – Patulea, Stancioiu. Au mai evoluat: St. Ciobanu, Dobre, Chihaia, Lupu, Tanase, Nitescu. Antrenor: Marian Pana.
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiesti) – Emil Bozieru (Baicoi) si Marin Marcel (Ploiesti).
Ieri dimineata, pe stadionul „Chimia”, echipa locala de Liga a III-a a intalnit, intr-un joc de verificare, formatia de esalon secund Farul Constanta. Partida de verificare s-a incheiat nedecis, scor 3-3, dupa ce prahovenii au condus de fiecare data. Primul care a deschis seria golurilor a fost atacantul Marius Visan (in foto), in minutul 2, fotbalist care inaintea incheierii primului act a reusit dubla (39), chiar in poarta fostului jucator de Champions League, Cornel Cernea. Si la pauza scorul a fost egal, fostul petrolisto-astrist Patulea (37) si Nicolau (42) reusind sa egaleze de fiecare data. In repriza secunda, pe fondul mai multor schimbari in ambele garnituri, fiecare combatanta a mai marcat cate un gol. La gazde a punctat Arnautu, cu un lob de efect in urma unei mingi recuperate de Iancu (70), iar „marinarul” Oprea avea sa stabileasca scorul final, cu un sut de la 16 metri (83). Insa, echipa de malul marii putea sa castige acest amical, dar fostul astrist Stefan Ciobanu a irosit o lovitura de pedeapsa. La final, impresia generala a fost acea ca rezultatul cu care s-a incheiat partida a fost unul echitabil, atat Chimia, dar si Farul, exceland la capitolul forta ofensiva.

Atacantul Dan Paun a fost scos din lot

Tehnicianul Razvan Vlad nu a putut conta in acest joc pe atacantul Dan Paun, fotbalist care a fost exclus din lot. Motivul este legat de unele probleme contractuale, iar pana la solutionarea acestora nu se va putea antrena cu echipa. In continuare, Braziul nu poate conta pe aportul portarului din sezonul precedent, Bogdan Sava, accidentat la amicalul cu Avantul Maneciu.
In alta ordine de idei, doi fosti antrenori ai „chimistilor” au asistat la aceasta partida: Octavian Grigore a luat loc la oficiala, in timp ce Florin Stancioiu a privit jocul din tribuna.
Marian DIMA, Cristi DAMIAN