Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier a fost reluat pe DN7, la iesirea din localitatea aradeana Lipova catre Deva. Timp de o jumatate de ora, la kilometrul 507 s-au desfasurat operatiuni de repunere pe roti a unui autotren care s-a rasturnat, ieri, in afara partii carosabile.
Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pana in luna noiembrie se executa lucrari de inaltare a pasarelei de la kilometrul 49. Circulatia autovehiculelor este restrictionata pe benzile numarul doi, pe o distanta de aproximativ 200 de metri. Le recomandam conducatorilor auto sa se incadreze din timp pe benzile ramase libere, nu inainte insa de a se asigura si semnaliza.
Pe DN1, la intrarea in Sinaia dinspre Comarnic, pana in luna iulie se executa lucrari de reparatii la trei poduri situate la kilometrii 118+846 metri, 120+142 metri si 121+155 metri. De regula, in zilele cu trafic intens, se formeaza coloane de autovehicule la podul de la kilometrul 120+142 metri (peste paraul Izvorul Dorului). Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile pilotilor de dirijare sau culorile semafoarelor amplasate in zonele de lucru.
Reamintim, totodata, ca traficul rutier este intrerupt pe DN22C Cernavoda – Murfatlar, in zona Cernavoda din judetul Constanta, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra. Traficul usor este deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ223C Cernavoda – Stefan cel Mare (de unde se intra pe DN22C), iar traficul greu se desfasoara pe DN2A Slobozia – Harsova – Constanta.
Deoarece meteorologii au prognozat pentru astazi vreme instabila, le recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza adaptata la starea carosabilului, sa foloseasca in timpul mersului – si ziua – luminile de intalnire si sa mareasca distanta in mers intre autovehicule.