O patrula din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, ce desfasura activitati de prevenire si combatere a faptelor infractionale si contraventionale in zona localitatii Corlatesti, judetul Prahova, a surprins, vineri noapte, o persoana ce incarca cocs in saci de rafie.
Romeo F., de 50 de ani, domiciliat in comuna Berceni, judetul Prahova, a deschis o usa laterala a ultimului vagon al unei garnituri de tren ce stationa in zona, ce a avut ca rezultat caderea unei cantitati de aproximativ 3500 kg carbune, dupa care s-a indepartat de locul faptei. Dupa plecarea trenului s-a intors pentru a cara materialul sustras la domiciliu, moment in care a fost surprins de patrula de jandarmi.
Ca urmare a celor constatate, persoanei in cauza i s-a intocmit dosar cu acte premergatoare pentru faptele susceptibile a fi „furt”, si „patrundere neautorizata in zona de siguranta a infrastructurii feroviare”, dosar ce va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti in vederea continuarii cercetarilor.