– 24.06.2011, ora 14:35 – incendiu autoturism în comuna Măneşti
În comuna Măneşti, sat Zalhana, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar B. Vasile.
Au ars: bordul autoturismului şi cabluri electrice.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric.
Nu s-au înregistrat victime.

– 24.06.2011, ora 14:35 – incendiu apartament în municipiul Ploieşti
În municipiul Ploieşti, strada Constantin Brezeanu, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietar M. Vasile.
Au ars: mobilier, articole de uz casnic, electrocasnice şi îmbrăcaminte.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 15.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric.
Nu s-au înregistrat victime.

– 24.06.2011, ora 19:53 – incendiu casă particulară în localitatea Vălenii de Munte
În localitatea Vălenii de Munte, strada Trăistari, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M. Gheorghe.
A ars acoperişul construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.
pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.
Cauza probabilă: scurtcircuit electric.
Nu s-au înregistrat victime.

– 25.06.2011 – inundaţii in urma precipitaţiilor abundente in municipiul Ploieşti
* Pe strada Gârlei, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. În urma inundaţiei s-a deteriorat mobilierul din două camere de locuit.
* Pe strada Tânărul Muncitor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două motopompe pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. În urma inundaţiei a fost afectată cultura de viţă de vie pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp.

– 25.06.2011 – inundaţii in urma precipitaţiilor abundente in localitatea Mizil
* Pe strada 1 Mai, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

* Pe strada Vadu Săpat, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.
* Pe strada Zorilor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.
* Pe strada George Ranetti, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp.

– 25.06.2011, ora 12:42 – inundaţie casă particulară in localitatea Valenii de Munte
În localitatea Vălenii de Munte, strada Fundătura Victoriei, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 45 mp.

– 25.06.2011, ora 13:31 – inundaţii case particulare in comuna Berceni
În comuna Berceni, sat Moara Nouă, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru evacuarea apei din două case particulare inundate pe o suprafaţă de aproximativ 550 mp.

– 25.06.2011, ora 14:26 – inundaţie casă particulară in localitatea Valea Călugărească
În localitatea Valea Călugărească, sat Răchieri, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru evacuarea apei dintr-o casă particulară inundată pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp.
Echipajele SMURD au intervenit în 58 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.