Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenta a circulatiei rutiere pe nicio artera rutiera importanta din tara.
In judetul Arges, in noaptea de sambata spre duminica(7/8 mai 2011), intre orele 22.00 si 06.00, se va inchide circulatia pe DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea, din cauza unor lucrari la o trecere la nivel cu calea ferata situata in localitatea Valea Ursului( arondata comunei Bascov), la kilometrul 120+650 de metri. Traficul rutier se va desfasura deviat pe ruta: DN7C Bascov(intersectie) – Curtea de Arges – DN73C Curtea de Arges – Tigveni – Burlusi – DJ678A Burlusi – Varzaru( de unde se intra pe DN7, la Dedulesti-Milcoiu).
De asemenea, ca la aceasta ora se executa lucrari la partea carosabila pe doua artere rutiere importante:
– Autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda, pe sensul catre Capitala, la kilometrul 18, pe prima banda( reparatiile vor fi terminate in jurul orei 14.00);
– DN1D, intre localitatile prahovene Ciorani si Albesti, pe tronsonul kilometric 10+500 de metri – 11+500 de metri(reparatiile vor fi terminate in jurul orei 19.30).
Deoarece in unele zone ale tarii vremea este ploioasa, ii sfatuim pe conducatorii auto sa manifeste maximum de prudenta pe timpul deplasarilor, sa circule cu viteza moderata, adaptata starii suprafetei carosabile, sa mareasca distanta de siguranta in mers fata de vehiculele dinainte, sa utilizeze luminile de intalnire si ziua, pe toate categoriile de drumuri si sa-si cupleze centurile de siguranta.