Profesorii prahoveni au fost avertizati ca nu vor primi bani in plus daca vor participa anul acesta la bacalaureat. Din primele semnale primite de reprezentantii Sindicatului Scoala Prahovei, cadrele didactice sunt de acord sa boicoteze bacalaureatul. Conducerea ISJ insa sustine ca nu se asteapta la un refuz din partea profesorilor de a participa la bac. Singura teama a reprezentantilor Inspectoratului Scolar este ca presedintii comisiilor de examen, care sunt profesori universitari desemnati de ministerul educatiei, sa nu se prezinte la examen.
Mai mult, in judetul Prahova, bacalaureatul nu poate fi supravegheat video. Liceele, colegiile si grupurile scolare nu dispun de camere de supraveghere in salile de curs, iar din fondurile proprii nu isi pot achizitiona sistemele necesare. Asta in timp ce Ministerul Educatiei nu a alocat fonduri in acest scop si nici primariile nu au banii necesari in momentul de fata.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.