25 MAI

Ieri a inceput, la Ploiesti, Concursul National Studentesc de Dans “Everybody dance with us”, editia a sasea. In aceasta competitie s-au inscris peste 140 de tineri din mai multe zone din tara. Acestia au avut de ales dintre mai multe stiluri de dans, printre care: dans modern, show-revue, street-dance, dans inedit, dans contemporan si dans comic, ultimul stil fiind o noutate in cadrul acestui concurs. Manifestarea se va incheia astazi, cand se vor acorda premii pentru cel mai bun dansator si cea mai buna coregrafie.

26 MAI

Astazi va avea loc slujba de inmormantare a scriitorului Fanus Neagu. Acesta va fi inmormantat pe Aleea Academicienilor, din Cimitirul Bellu. Cunoscutul scriitor, dramaturg, si cronicar sportiv Fanus Neagu a murit in noaptea de luni spre marti. Avea 79 de ani. Cititorii nostri au putut citi chiar in paginile cotidianului Prahova interesante articole purtand semnatura acestuia.

27 MAI

Maine, Gradinita cu program prelungit nr.40 din Ploiesti isi va deschide portile nu numai pentru copii, ci si pentru parintii acestora, in cadrul unui proiect intrat deja in traditie. “Ziua parintilor in gradinita” se desfasoara in fiecare an scolar, in luna mai, si deveniti egalii propriilor copii, cei mari participa la intregul program educativ al zilei, retraind,in acelasi timp, cu emotie, farmecul unei perioade unice a vietii, cea a copilariei.