Cu gandul doar la meciurile barajului pentru promovarea in Liga Nationala handbalistele de la CSM Ploiesti vor evolua astazi in compania codasei Spartac Bucuresti. Pentru a nu risca in niciun fel accidentarea vreuneia dintre titulare, antrenorul Gigi Ionescu va aborda aceasta partida cu handbalistele tinere pe care le are in lot, perspectiva participarii in Liga Nationala fiind un factor motivant si pentru jucatoarele care au evoluat mai putin in campionat.
Pana acum, meciurile dintre CSM si Spartac au fost unele in care s-au inregistrat diferente de scor impresionante, fiind de asteptat ca la ultimul meci pe teren propriu in acest sezon ploiestencele sa treaca de cota de 40 de goluri marcate intr-un meci, chiar daca pe teren se vor afla Marginean, Lopataru, Zafiriadis si celelalte jucatoare tinere din lotul CSM-ului.
In runda de astazi se disputa si derbiul pentru locul al doilea, care asigura participarea la barajul de promovare in Liga Nationala. La Bacau se vor infrunta Stiinta , din localitate, si Rapid CFR Bucuresti.