In urma activitatilor desfasurate de politisti din cadrul I.P.J. Prahova, in colaborare cu politisti din cadrul I.P.J. Buzau, cu sprijinul tehnic si logistic al S.J.I.P.I. Prahova, a fost documentata activitatea infractionala a unui grup format din 8 persoane cu preocupari infractionale pe linia furturilor de autoturisme, din societati comerciale si din locuinte in constructie, infractiuni savarsite in perioada noiembrie 2010 – mai 2011 in judetele Prahova, Buzau, Mures, Dambovita, Arges, Valcea, Ilfov si Bucuresti. Prejudiciul cauzat in urma acestor infractiuni a fost estimat la valoarea de aproximativ 10 miliarde lei vechi.
In aceasta dimineata, efective din cadrul din cadrul I.P.J. Prahova, in colaborare cu politisti din cadrul I.P.J. Buzau si efective de jandarmi au efectuat 14 perchezitii domiciliare in Ploiesti, Stefesti si Barcanesti, de unde au fost ridicate bunuri si alte mijloace materiale utilizate in activitatea de probare.
Totodata, 8 persoane au fost retinute si conduse la sediul politiei. Bunurile ridicate au fost estimate la valoarea de aproximativ 5 miliarde lei vechi.