In ziua de 25.04.2011, dispeceratul Politiei Boldesti Scaieni a fost sesizat cu privire la faptul ca, in incinta unui restaurant din localitate, a avut loc un conflict intre doua persoane. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care, in urma cercetarilor, a stabilit ca, pe fondul consumului de alcool, intre doi clienti ai localului a izbunit un conflict care a degenerat in acte de violenta.
Dupa ce a fost agresat, S. Dan, in varsta de 28 ani, din Ploiesti, a plecat la domiciliu, inainte de sosirea politistilor, afirmand ca nu intentioneaza sa depuna reclamatie.
In jurul orei 17.00, el s-a deplasat la Spitalul Judetean Ploiesti pentru a primi ingrijiri medicale, fiind diagnosticat cu “plaga prin injunghiere flanc stang penetranta” fiind necesara interventia chirurgicala.
In urma audierii partii vatamate si a cercetarilor efectuate a fost stabilit faptul ca suspect de comiterea agresiunii este C. Sorin, de 30 ani, din Ploiesti, pe fondul unor discutii contradictorii avute cu partea vatamata.
Politistii au deschis un dosar penal pe numele lui C. Sorin, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala.
In functie de concluziile medico-legale si numarul zilelor de ingrijiri medicale acordate victimei, in cauza vor fi luate masurile legale care se vor impune.