Persoanele ocupate, care au lasat pentru ultimele zile cumparaturile pentru darurile de Pasti, sau acelea care vor sa evite aglomeratia din marile magazine pot rezolva aceasta problema cu un simplu click. In preajma Sarbatorilor Pascale, magazinele online au promotii de reduceri de preturi care ajung pana la 80 la suta la articole de imbracaminte, la incaltaminte, la accesorii sau chiar la cosmetice. Pe paginile acestora de internet, cei interesati nu trebuie decat sa se inregistreze si sa aleaga lista de produse dorite, iar “caruciorul virtual” plin cu marfurile dorite le va fi livrat la domiciliu.
In ceea ce priveste costurile produselor, de exemplu, un asemenea magazin online a redus pretul unei camasi de dama de la 40 de lei la 20 de lei, o pereche de pantofi sport care costau 70 de lei se vand acum cu 13 lei, iar o geaca se vinde cu 30 de lei, pretul avand deja o reducere de 50 la suta. In plus, unele magazine online au stabilit un pret unic pentru o gama larga de produse. Astfel, puteti gasi tricouri, pantaloni, fuste, bijuterii, incaltari si chiar jucarii la un pret fix, de 10 lei.
De asemenea, in aceasta perioada sunt la mare cautare si magazinele online care vand marfuri specifice Sarbatorilor de Pasti. De exemplu, un suport de colorat oua pentru copii se vinde cu 10 lei, un ghiveci de tabla in forma de stropitoare cu diverse flori costa 15 lei, sase oua din plastic se vand cu 15 lei, un suport in forma de iepuras pentru oua costa 60 de lei, iar un set format dintr-o guma de sters si o ascutitoare in forma de iepuras se vinde cu 15 lei.
Reprezentantii unor magazine online au oferte si in ceea ce priveste livrarea, astfel ca in cazul unor produse aceasta este gratuita. In general, “caruciorul virtual” ajunge la domiciliul solicitantului in aproximativ 24 de ore de la efectuarea comenzii, taxele de expediere fiind si ele diferite, dar incadrandu-se, in general, intre 10 si 30 de lei.
Anemary GRIGORE