Jucatoarele de la CS Brazi au inregistrat un nou rezultat pozitiv in campionat, 3-0 pe teren propriu cu CSS Targoviste Feminin. Chiar daca s-a incheiat cu un scor de neprezentare, meciul a fost mult mai dificil decat o arata rezultatul final. In trupa damboviteana a evoluat si fostul atacant al echipei Brazi, Nina Anca, dar jucatoarea de nationala nu prea a miscat in front in acest meci. La pauza, tabela de marcaj era imaculata, astfel ca reusitele sportivelor antrenate de Mircea Hagianu au venit in repriza a doua. Primul gol a fost izbutit de Rebeca Simion, celelalte doua „boabe” ale echipei prahovene purtand semnatura golgheterului Mihaela Radu si a mijlocasului Mihaela Birdea.
In aceasta partida, antrenorul Mircea Hagianu a folosit urmatoarea formula de echipa: Craciun-Dinca – Florea, Bucur, Bacescu – Soare (88 Dumitru), Burtica, Birdea, Simion (81 A. Popescu) – Grozeanu (85 Stefanescu), M. Radu.
In afara de partida jucatoarelor prahovene, in etapa a XIX-a s-au consemnat urmatoarele rezultate: Nicolae Dobrin – Clujana Cluj-Napoca 0-3, Municipal Targu Mures – AFC Fair Play Bucuresti 13-1, CS Motorul Oradea – SN Constanta 4-0, CFF Olimpia Cluj – Alice&Tunes Pitesti 10-0 si Real Craiova – Sporting Craiova 1-1. Dupa aceasta runda, CS Brazi se claseaza pe locul trei, cu o zestre de 38 de puncte, la egalitate cu formatia Real Craiova, dar despartite de golaveraj. Pe primul loc al ierarhiei la zi se situeaza CFF Olimpia Cluj – cu 51 de puncte, urmata la doua lungimi distanta de FCM Targu Mures.
Liderul vine la Brazi
In cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, varianta feminina, CS Brazi va intalni liderul campionatului national, si anume pe CFF Olimpia Cluj-Napoca. Trupa din Ardeal are cele mai mari sanse sa castige actuala intrecere interna si, implicit, sa participe la viitoarele preliminarii ale Champions League. In aceste conditii, oficialii gruparii prahovene de Liga I au decis ca astazi sa le faca o primire de gala jucatoarelor de la Cluj, astfel ca inaintea partidei vor fi invitate la sediul Primariei Brazi. Din lotul echipei din Ardeal fac parte 12 jucatoare convocate in permanenta la lotul national de senioare sau la cel de junioare!
In afara de meciul gazduit de arena de la Negoiesti (ora 11.00), in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei se mai disputa alte doua jocuri: SN Constanta – FCM Targu Mures si Metalul Vlahita – Alice&Tunes Pitesti. In schimb, gruparea Real Craiova este calificata din oficiu in faza semifinalelor.
Cristi DAMIAN