200 de membrii ai PDL Prahova au fost convocati, astazi, la Hotel Prahova din Ploiesti la o intalnire cu premierul Emil Boc. Presedintele PDL si-a prezentat motiunea de sustinere a candidaturii la sefia partidului. Boc a fost insotit la Ploiesti de mai multi ministri ai cabinetului, printre care si Elena Udrea. Masurile de siguranta luate pentru vizita premierului au fost extreme, s-au blocat strazi, s-au ridicat masinile care erau parcate in calea convoiului, iar politisti in civil au stat cu ochii pe trecatori nu care cumva vreunul sa-l deranjeze pe primul ministru.
După aproape două ore de discuții, pedeliștiștilor li s-a făcut foame. În salonul în care a fost amenajat un bufet suedez a fost aglomerație mare, iar invitații nu au plecat până nu au gustat din toate bucatele. Emil Boc a părăsit Ploieștiul în jurul orelor 16:30, moment în care au fost ridicate și restricțiile de circulație, iar traficul a putut fi reluat.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.