Juristul clubului Petrolul Ploiesti a depus, ieri, la Federatia Romana de Fotbal, plangerea indreptata impotriva jucatorului Madalin Smaranda si antrenorului Roland Nagy, ca urmare a declaratiilor date de cei doi dupa meciul dintre Petrolul si UTA. Cazul va fi discutat pe 6 aprilie, de catre Comisia de Disciplina din cadrul FRF.

La inceputul acestei saptamani, managerul general Valeriu Rachita a avut o discutie lamuritoare cu Cristi Vlad, pe tema banderolei de capitan al echipei. „Am observat ca s-au facut tot felul de speculatii pe marginea acestui subiect. Nu am absolut nimic cu Cristi, la fel cum nu am cu nimeni din echipa. Am discutat cu el, i-am explicat motivele mele si cred ca a inteles decizia. Cristi ramane un jucator extrem de important pentru noi, pentru echipa, si il asteptam sa ne ajute din teren si in acest retur de campionat. Iar atunci cand va decide sa abandoneze cariera de fotbalist, va avea un loc asigurat in cadrul clubului. Alegerea de a-i inmana banderola lui Zoran Ljubinkovic imi apartine in totalitate. Am mare incredere in el si am considerat ca este omul potrivit sa o poarte in acest moment”, a explicat Valeriu Rachita.

Petrolistii au parte, astazi, de o zi cu doua antrenamente. Prima sedinta de pregatire a fost una combinata, desfasurata atat in sala de forta, cat si pe teren, pentru ca, dupa-amiaza ,”lupii” sa se antreneze la Crangul lui Bot, acolo unde vor si ramane, peste zi, in regim de semi-cantonament.

www.fcpetrolul.ro