Inspectoratul Judetean de Politie Prahova va invita sa participati la aniversarea ZILEI POLITIEI ROMANE, eveniment celebrat in fiecare an, o data cu sarbatoarea Bunei Vestiri.
Anul acesta, momentul aniversar va fi marcat la 25 martie, in intervalul orar 10.00-12.00, la sediul Inspectoratului, din Ploiesti, strada Vasile Lupu, nr. 60.
Ziua Politiei va fi serbata prin prezentarea activitatilor pe care le desfasoara politistii zi de zi, si expunerea dotarilor de care dispun in executarea misiunilor.
Standuri expozitionale cu tehnica de ultima generatie, folosita in activitatea de politie, expozitie de tehnica a Serviciului pentru Interventii Rapide sunt doar cateva dintre activitatile pregatite de politisti pentru a marca sarbatorirea zilei Politiei Romane.
Vizitatorilor le va fi prezentat un laborator mobil de ultima generatie folosit de specialistii criminalisti pentru realizarea unei cercetari eficiente la locul comiterii unei infractiuni. Politistii criminalisti vor explica tuturor celor interesati ca laboratorul mobil indeplineste multiple functii si permite descoperirea si ridicarea amprentelor sau altor tipuri de urme.