La sfarsitul acestei saptamani, politistii prahoveni au desfasurat mai multe actiuni de combatere a activitatilor comerciale ilicite in zonele unde sunt organizate targuri saptamanale.
Astfel de actiuni au fost intreprinse si in Ploiesti si Baicoi, activitatile vizand protejarea populatiei impotriva activitatilor comerciale ilicite.
In urma neregulilor constatate, politistii au aplicat 70 de sanctiuni constraventionale in valoare totala de peste 30.000 lei, totodata fiind ridicate in vederea confiscarii bunuri in valoare aproximativa de 4.000 lei.
P. Maria, din Republica Moldova a fost depistata in Oborul Ploiesti in timp ce oferea spre comercializare 11 lenjerii de pat, pentru care nu a putut prezeneta documente de provenienta.
Tot in Oborul Ploiesti a fost depistata si R. Tatiana, care avea expuse spre comercializare 52 de perechi de ochelari de vedere, tot fara acte de provenienta.
B. Elena , din Republica Moldova oferea clientilor 20 de cutii de vopsea pentru par, 11 recipiente cu parfum si 15 sapunuri, fara a putea face dovada legalitatii provenientei acestor produse.