8 MARTIE

Aseara, a fost inaugurata prima sala de cinema din Ploiesti in care vor putea fi vazute filme in format 3 D. Aceasta este amenajata in incinta Cinematografului “Patria”. Sala a fost dotata cu 50 de fotolii si un ecran de 4m x 3 m, lucrarile de amenajare fiind sustinute financiar din fondurile Regiei Autonome Romania Film.

9 MARTIE

Astazi, la ora 11.00, un grup de medici de familie se va prezenta la sediul Directiei de Sanatate Publica Prahova pentru a depune cereri in vederea obtinerii certificatului de medic primar/specialist (modelul nou) necesar emigrarii. Simona Schnelbach, presedintele Colegiului Medicilor din Prahova, ne-a declarat ca acest demers este una dintre formele de protest, in masa, ca urmare a nemultumirilor legate de noul Contract-cadru, pe care medicii de familie prahoveni il contesta.

10 MARTIE

Principele Radu al Romaniei isi va lansa maine, la ora 10,00, la sediul Librariei „Humanitas” din Ploiesti, cel mai recent volum de publicistica, intitulat „Provizoratul istoric”. Acesta reuneste eseuri, declaratii si conferinte sustinute de autorul cartii, in perioada 2007 – 2010.