CSM Ploiesti – CSM Slobozia 37-25 (19-13)

Dupa unsprezece zile de pauza, handbalistele de la CSM Ploiesti au disputat, ieri, in sala Olimpia, o partida de verificare in compania formatiei CSM Slobozia.
Asa cum era de asteptat, jucatoarele antrenate de Gigi Ionescu s-au impus fara probleme, cu 37-25, demonstrand o data in plus de ce se afla pe prima pozitie a clasamentului seriei A din Divizia A.
Chiar daca nu a putut conta pe Alina Moroianu si nici pe Adriana Vasilescu, ambele cu entorse, antrenorul formatiei ploiestene a apelat la toate celelalte componente ale lotului, rezultatul fiind ultimul aspect care l-a interesat pe tehnician la acest joc.
„Era necesar sa jucam pentru ca am avut o pauza prelungita. Este adevarat ca am fi vrut sa intalnim o echipa din Liga Nationala, dar programul competitional la acest nivel nu ne-a permis acest lucru. A fost un test foarte util, am rulat intregul lot de jucatoare, dar trebuie sa ne punem la punct cu faza de finalizare pentru ca s-a ratat foarte mult in situatii de unu la unu, ceea ce trebuie sa ne dea de gandit”, ne-a declarat Ionescu la finalul partidei cu CSM Slobozia.
Pana acum, CSM Ploiesti a invins echipa din Ialomita de trei ori in partide oficiale si de doua ori in meciuri de verificare, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind evidenta, in ciuda faptului ca, la un moment dat, si gruparea din Slobozia emitea pretentii la promovarea in Liga Nationala.
Urmatoarea partida oficiala pe care o vor disputa handbalistele de la CSM Ploiesti va avea loc saptamana viitoare, pe 17 februarie, atunci cand fetele antrenate de Gigi Ionescu vor primi, pe teren propriu, replica formatiei HCF Piatra Neamt.
Edi MOLDOVAN