Dragi cititori, acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Se mai aplica prevederile Legii 309/2002?

„Sotul meu beneficiaza de prevederile Legii 309/2002 privind recunoasterea si acordarea unor drepturi persoanelor care au efectuat stagiul militar in cadrul Directiei Generale a Serviciului Muncii potrivit carora are dreptul la asistenta medicala gratuita, la medicamente gratuite si la scutirea impozitului CAS. Am fost la unul dintre ghiseele Casei de Pensii Prahova pentru ca luna trecuta sotului meu i s-a impozitat pensia integral si mi s-a spus ca s-a dat o ordonanta si nu mai are dreptul la scutire. Ce pot face in aceasta situatie?”.
Georgeta Dinu, Ploiesti
* * *
Doamna Dinu, Gratiela Chitu, purtatorul de cuvant al Casei de Pensii Prahova, ne-a spus ca este recomandat sa va prezentanti la Biroul de comunicare si relatii publice (camera 16) din cadrul institutiei amintite cu documentele doveditoare pentru a va lamuri in problema pe care o aveti.