La inceputul pregatirii de iarna in vederea partii a doua a campionatului, CSU Asesoft primea o lovitura grea. Nikola Ilic devenea indisponibil pana cel putin la finalul sezonului regulat, din cauza unei tumori descoperite la stomac.
Venirea americanului Ike Okoye, dar si victoriile pe linie obtinute de ploiesteni, in retur, faceau ca lucrurile sa intre, din nou, pe un fagas normal. Pana joi seara! La un joc scoala la antrenament, Goran Bajic si-a fracturat mana stanga, si sarbul iese, astfel, din calcule pentru intreg campionatul.
Prezent ieri la conferinta de presa organizata de CSU Asesoft, antrenorul Vladimir Arnautovic si-a aratat ingrijorarea fata de accidentarea care-l scoate din circuit pe Goran Bajic.
Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft (in foto-centru): ” Am castigat la Timisoara, am revenit pe primul loc in urma unui joc al rezultatelor favorabil, iar soarta parea sa ne zambeasca. Din pacate, am ramas fara Goran Bajic, un jucator important, un baschetbalist muncitor si foarte ascultator. Suntem nevoiti, in acest moment, sa abordam meciurile viitoare cu doar patru straini in lot. In acelasi timp, voi avea o discutie cu conducerea si, de ce nu, am putea aduce inca un pivot. Mai avem dreptul la o mutare, asa prevede regulamentul Federatiei.”
Adrian Gutoaia, unul dintre jucatorii pe care Arnautovic pune mare nadejde in ultimul timp, s-a declarat incantat de sansa pe care o primeste din partea bancii tehnice.
Adrian Gutoaia, jucator CSU Asesoft: ” Sunt fericit ca ma aflu aici. Am niste colegi minunati, cu care ma inteleg foarte bine, si care nu ezita sa ma ajute in orice situatie. Am prins minute bune in ultimele meciuri, si am capatat mai multa incredere. Szijarto mi-a oferit cateva sfaturi pentru a-mi imbunatati jocul. Suntem doi baschetbalisti care nu neglijam faza ofensiva, dar punem mare pret pe aparare.”
Bogdan CHITIC