Burdujan – la Steaua
Ajunsi la limita rabdarii in privinta transferului brazilianului Moraes, de la Gloria Bistrita, sefii Stelei l-au transferat la echipa pe Lucian Burdujan. Teoretic, el ar trebui sa-l inlocuiasca pe Bogdan Stancu, plecat la Galatasaray Istanbul.
Alegerea oficialilor stelisti pare cel putin bizara, tinand cont de faptul ca atacantul a marcat in ultimele sezoane doar patru goluri si a avut un trecut „visiniu”, el fiind echipier al Rapidului cu ani in urma.
Fotbalistul a evoluat ultima data la FC Vaslui si a fost cerut de Lacatus la echipa. Burdujan a plecat deja in Antalya, urmand sa semneze contractul la revenirea in tara.

UCM Resita, la un pas de colaps
Un necaz nu vine niciodata singur! In handbalul masculin romanesc, acest proverb pare cat se poate de actual.
La putin timp dupa ce nationala a avut o contraperformanta la Mondialul din Suedia (locul 19, cel mai slab din istoria participarilor), handbalul masculin a primit o noua lovitura. 
UCM Resita, echipa cu sanse mari de a castiga titlul in acest sezon, este la un pas de desfiintare.
Un caz des intalnit si in anii precedenti, Fibrex Piatra Neamt (masculin) si Rulmentul Brasov (feminin) fiind doar doua exemple in acest sens
Problemele au aparut inca din toamna anului 2010, cand presedintele-director al UCMR, Adrian Chebutiu, a fost arestat de DNA pentru evaziune fiscala in valoare de 60 de milioane de euro.
Din acel moment, handbalistii nu au mai fost platiti, ajungandu-se la patru luni de restante financiare.
Sesizand ca la Resita nu mai au niciun viitor, jucatorii si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract si pentru a prinde o sansa de a se transfera la alte echipe, cel putin pana la vara. Practic, cu exceptia a sase-sapte handbalisti, toti ceilalti sunt, deja, liberi de contract.

Doar locul 8 pentru Lavric
Mirela Lavric s-a clasat pe locul 8 (2:07,31) in proba de 800 m din cadrul Grand Prixului indoor de la Lievin (Franta).
Cursa in care a luat startul sportiva antrenata de Viorica Pintilie a fost adjudecata de Jeniffer Meadows (Marea Britanie, 2:00,29), urmata de Linda Marguet (Franta, 2:01,87).
Lavric (20 de ani), considerata a fi marea speranta a atletismului romanesc, va mai participa pe 19 februarie la Campionatul National din Bucuresti, urmand sa faca cel mai probabil parte si din lotul Romaniei la CE de sala de la Paris (4-6 martie).